Onsdagar 19:00 – 20:30

Att bli den man vill vara

Bli den glada, avslappnade och positiva personen du verkligen vill vara genom meditation och att korrekt identifiera din medfödda potential.

Våra tankar är både vår bästa vän och värsta fiende. De har en otroligt stor påverkan över hur vi relaterar till oss själva och andra samt vår upplevelse av livet. I den här kursen kommer vi att upptäcka hur vi kan bryta oss loss från destruktiva och begränsande föreställningar om oss själva. Vi ger således vårt liv en ny positiv riktning där vi kan börja genomgå en djup inre omvandling så att vi kan bli den vi verkligen vill vara.

Veckoplanering:
  • 6 november
  • 13 november
  • 20 november
om läraren:

Kelsang Nyima är uppväxt i Stockholm och var en hängiven volontär på Kadampacentret i Oslo i många år innan han flyttade tillbaka till Sverige 2019. Han studerar på centrets lärarutbildningprogram och har utövat meditation i många år.

I sin undervisning delar Nyima sin entusiasm för meditation. Han ger många praktiska insikter i hur man integrerar buddhistisk filosofi i det dagliga livet för att känna ett större lugn och må bättre.

Adress:

Hjalmar Brantingsgatan 4A

753 27 Uppsala

pris:

140kr (vuxen) | 112kr (student/pensionär) | eller ingår i centerkortet

Kursen är lämplig för både nybörjare och personer med erfarenhet som vill fördjupa och stärka sin meditationsutövning. Varje klass innehåller två vägledda meditationer och ett föredrag. Det finns möjlighet för drop-in vid varje kurstillfälle vilket betyder att det inte är nödvändigt att förhandsboka eller att ha deltagit på de tidigare kurstillfällena för att komma.

I och med antagande till kurs, retreat eller seminarium blir du även medlem i föreningen.

Läs info om Dataskyddsförordningen här.