Lördag 7 sep 10:30-13:30

Att få känna sig tillräcklig

Idag är det vanligt att känna sig otillräcklig. Det finns så många måsten. Vi slits mellan ansvar på jobbet, plikten hemma och behovet av egentid. Vi hinner aldrig med allt som skall göras vilket ofta leder till dåligt samvete och självförtroende. Vi hör oss själva upprepa ”Jag är ingen bra föräldrar. Jag är ingen bra partner. Jag presterar inte tillräckligt bra på jobbet. Jag duger inte …”

Vårt moderna samhälle lider av kroniskt dåligt självförtroende. Genom meditation finner vi hopp. Vi lär oss att släppa våra negativa tanker om vårt liv och om oss själva. Istället utvecklar vi ett rofyllt sinne och ett gott hjärta som ger oss klarheten och styrkan att möta vår aktiva vardag med lugn och glädje. Denna inre styrkan utgör grunden för ett hållbart självförtroende och sporrar oss att uppnå vår fulla potential.  

om läraren:

William har studerat och praktiserat buddhism i mer än 15 år. Som lärare är han tydlig och inspirerande och har en djup förståelse för buddhismen. Genom egen erfarenhet vet han hur man integrerar Buddhas uråldriga visdom med vårt moderna stressiga vardagsliv.

William har varit en hängiven volontär på Kadampa Meditationscenter Stockholm i Stockholm ända sedan starten 2007 och vid sidan av sitt heltidsjobb är han administrativt ansvarig på centret. Han leder också meditationskurser på centret både för barn och vuxna.

pris:

275 kr (vuxen) | 220 kr (student/pensionär) | eller ingår i centerkortet

I och med antagande till kurs, retreat eller seminarium blir du även medlem i föreningen.

Läs info om Dataskyddsförordningen här.