Lördag 11 mars 10:30-16:30

Meditationer för ett klart sinne

Under det här endagsretreatet mitt i stan kommer vi få uppleva en glimt av vårt sinnes obegränsade potential, som vi kan få tillgång till genom meditation.

Vi kommer att ägna oss åt enkla, men djupgående meditationer över vårt sinnes grova och subtila nivåer, vilket kan ge oss en ingående förståelse för och upplevelse av, vårt sinne. Det vi kommer upptäcka är ett obegränsat sinne, mer specifikt ett sinne med obegränsad potential och med förmåga till allomfattande kärlek, djup visdom och glädje utan slut.

Genom det här retreatet mitt i stan kan vi själva få uppleva den stillhet och kraft som finns i vårt sinnes rena natur. Den här upplevelsen kommer att göra det möjligt för oss att förstå vår verkliga potential till omvandling och hur vi genom att förändra vårt sinne kommer att förändra vår värld. Vi kan lära oss att rena vårt sinne och släppa begränsande sinnestillstånd för att istället få kontakt med en djup och varaktig lycka och sanning.

Undervisning på svenska

Kursledare: Kelsang Jangdom

om läraren:

Jangdom är en buddhistisk munk och huvudlärare på Tara Kadampa Buddhistcenter i Stockholm.  Med glädje och lätthet förmedlar han från hjärtat de kraftfulla fördelarna av Buddhism i sina kloka och inspirerande undervisningar.

pris:

395 kr (20% rabatt för studenter och pensionärer)