Onsdagar 19:00 – 20:15

Detox för sinnet

Vi vet att när vår kropp samlar på sig gifter påverkar det vår fysiska hälsa och välbefinnande. Detsamma gäller sinnet.

Det finns många giftiga sinnestillstånd som orsakar smärta och problem för både oss själva och andra. Faktum är att dessa mentala gifter är källan till alla våra dagliga problem.

I denna kurs kommer vi lära oss att identifiera dessa inre gifter och använda meditation och andra tekniker för att avlägsna dem från vårt sinne.

Veckoplanering:
  • 16 oktober – Titel
  • 23 oktober – Titel
  • 30 oktober – Titel
om läraren:

Kelsang Nyima är uppväxt i Stockholm och var en hängiven volontär på Kadampacentret i Oslo i många år innan han flyttade tillbaka till Sverige 2019. Han studerar på centrets lärarutbildningprogram och har utövat meditation i många år.

I sin undervisning delar Nyima sin entusiasm för meditation. Han ger många praktiska insikter i hur man integrerar buddhistisk filosofi i det dagliga livet för att känna ett större lugn och må bättre.

Adress:

Hjalmar Brantingsgatan 4A

753 27 Uppsala

pris:

140kr (vuxen) | 112kr (student/pensionär) | eller ingår i centerkortet

Kursen är lämplig för både nybörjare och personer med erfarenhet som vill fördjupa och stärka sin meditationsutövning. Varje klass innehåller två vägledda meditationer och ett föredrag. Det finns möjlighet för drop-in vid varje kurstillfälle vilket betyder att det inte är nödvändigt att förhandsboka eller att ha deltagit på de tidigare kurstillfällena för att komma.

I och med antagande till kurs, retreat eller seminarium blir du även medlem i föreningen.

Läs info om Dataskyddsförordningen här.