Lördag 27 oktober 10.30-16.30

En bestående lycka – fyra ädla sanningar

Tara Center erbjuder en helgkurs om Buddhas första och välkända undervisning, Sutran om de fyra ädla sanningar.
Denna kurs är en perfekt introduktion till buddhistisk meditation och vana i vårt dagliga liv. När vi möts av motgångar i livet blir vi ofta nedstämda, vilket kan leda till känslor som ilska, håglöshet och brist på motivation. Dessa känslor gör i sig vårt liv svårare och mer komplicerat.
Buddhas undervisning om de fyra ädla sanningarna visar oss hur vi kan slå oss fria från denna cykel av lidande och istället påbörja en väg mot frihet och bestående lycka. Genom att överkomma ilska och habegär kan vi gradvis lösa våra problem och uppleva mer lycka och välgång!

Sutran om de fyra ädla sanningar:

Du bör känna till lidanden
Du bör överge ursprung
Du bör utöva vägen
Du bör uppnå upphörande
Alla är välkomna!
Kursledare: Jangdom

Om läraren:

Jangdom har utövat buddhism och meditation sedan 2003 och blev ordinerad som buddhistmunk  2010.  Han kommer ursprungligen från England men han har under en lång tid arbetat för att stötta centren i norden och bott i Oslo i 9 år och sedan januari 2015 har han varit huvudlärare på Tara center i Stockholm.

Med glädje och lätthet förmedlar han från hjärtat de kraftfulla fördelarna av Buddhism i sina kloka och inspirerande undervisningar.

Pris:

395kr (vuxen)  | 316 kr  (students and pensionär)  | eller ingår i centerkortet

Anmäl dig här