Lördag 16 mars 10:30-16:30

En bestående lycka – de fyra ädla sanningarna

Kadampa Meditationscenter Stockholm erbjuder en helgkurs om Buddhas första och välkända undervisning, Sutran om de fyra ädla sanningarna.
Denna kurs är en perfekt introduktion till buddhistisk meditation och vana i vårt dagliga liv. När vi möts av motgångar i livet blir vi ofta nedstämda, vilket kan leda till känslor som ilska, håglöshet och brist på motivation. Dessa känslor gör i sig vårt liv svårare och mer komplicerat.
Buddhas undervisning om de fyra ädla sanningarna visar oss hur vi kan slå oss fria från denna cykel av lidande och istället påbörja en väg mot frihet och bestående lycka. Genom att överkomma ilska och habegär kan vi gradvis lösa våra problem och uppleva mer lycka och välgång!

Sutran om de fyra ädla sanningar:

Du bör känna till lidanden
Du bör överge ursprung
Du bör utöva vägen
Du bör uppnå upphörande
Alla är välkomna!

Kursledare: Ylva

Ylva har studerat och praktiserat på Kadampa Meditationscenter Stockholm i många år. Hon har funnit mycket inspiration genom att leva ut det buddhistiska levnadssättet i sitt mycket aktiva arbets- och familjeliv. Genom detta upplevs hennes engagerande och personliga föreläsningar som både praktiska och inspirerande.

Pris:

395kr (vuxen)  | 316 kr  (students and pensionär)  | eller ingår i centerkortet

I och med antagande till kurs, retreat eller seminarium blir du även medlem i föreningen.

Läs info om Dataskyddsförordningen här.