lördag  5 oktober 10:00-16:00

En daglig meditationsutövning – Hjärtjuvel

För att dra full nytta av meditationens alla fördelar behöver vi utveckla en daglig meditationsövning. På denna kurs kommer vi att få praktiska instruktioner om Hjärtjuvel – den meditationsövning som många meditationsutövare inom Kadampa-buddhismen praktiserar dagligen. Hjärtjuvel består av förberedande böner och meditationer på vägen till upplysning och är själva kärnan i vårt andliga liv. Den är en kraftfull metod för ta emot välsignelser, samla förtjänster och rena negativitet genom tillit till visdomsbuddhan Je Tsongkhapa. Genom att ta hjälp av dharmabeskyddaren Dorje Shugden kan vi övervinna hinder och skapa gynnsamma omständigheter för att våra andliga insikter ska växa.

Kom och bli inspirerad för att utveckla en daglig meditationsövning baserad på Hjärtjuvelen.

Alla är välkomna!

pris via livestreaming :

325 kr (vuxen) | 260 kr (student/pensionär) | eller ingår i centerkortet

Pris på plats :

395 kr (vuxen) | 316 kr (student/pensionär) | eller ingår i centerkortet

Adress:

Upplandsgatan 18, Stockholm

Om kursledaren:

Kelsang Nyima är uppväxt i Stockholm och var en hängiven volontär på Kadampacentret i Oslo i många år innan han flyttade tillbaka till Sverige 2019. Han studerar på centrets lärarutbildningprogram och har utövat meditation i många år.

I sin undervisning delar Nyima sin entusiasm för meditation. Han ger många praktiska insikter i hur man integrerar buddhistisk filosofi i det dagliga livet för att känna ett större lugn och må bättre.