Lördag 1 juni 10:30-16:30

Retreat mitt i stan: En dags stillhet

Ta en dag till att få vila i nuet. Lär dig hur du kan utveckla inre ro och ta med dig den här värdefulla förmågan hem. Vi har lätt att fastna i stressande tankar och oro över framtiden eller det som har varit. Många av oss fastnar också i måsten, krav och prestationer. Då behöver vi ge oss själva möjlighet till återhämtning. Den här dagen får du känna hur det är att leva mer i nuet, genom kraften i meditation. Du får en välbehövlig paus från ditt dagliga liv och ditt sinne får vila i ett behagligt tillstånd av ro. Genom enkla guidade meditationer vägleds du till en större stillhet och förnöjsamhet inombords.

• Ta en dags retreat från ditt dagliga liv

  • Hitta en känsla av inre ro
  • Gå hem utvilad, inspirerad och med nya perspektiv på tillvaron
  • Ta med dig din förmåga att leva i nuet på jobbet och hemma och låt den bli ett värdefullt verktyg för att göra gott – både för dig själv och andra.

Välkommen!

Kursledare: Kajsa

Adress:

Hjalmar Brantingsgatan 4A, Uppsala

om läraren:

Kajsa är född och uppvuxen i Uppsala.  Hon kom i kontakt med Kadampabuddhism på centret i Stockholm 2012 och var med och etablerade filialen i Uppsala 2016. Kajsa är beteendevetare och har nyligen avslutat en masterexamen i psykologi vid Uppsala Universitet. Hon har en naturlig förmåga att kommunicera de kraftfulla och praktiska fördelarna med meditation och Buddhas läror på ett varmt och tydligt sätt.

pris

395 kr (vuxen) | 316 kr (student/pensionär)

I och med antagande till kurs, retreat eller seminarium blir du även medlem i föreningen.

Läs info om Dataskyddsförordningen här.