fredag 15 mars | kl 19:00-20:15

Ett liv utan stress | meditationskurs i Malmö

I dag lever vi under sådan press och intensitet att även de mest tåliga av oss känner av trycket. Fler och fler känner sig trötta, stressade och irriterade, vilket påverkar både vår egen livskvalitet och hur vi relaterar till andra människor.

Men det finns fungerande verktyg – enkla utprövade metoder för att arbeta med sinnet, vilka kan hjälpa dig att hantera vad än livet ger.

Den här kursen lär ut praktiska metoder för att reducera stress och smärtsamma tankevanor som tynger ner oss. Med hjälp av meditation utvecklar vi inre ro och inre stabilitet som ger oss så mycket fördelar och hjälper oss till bättre mående.

Istället för att bli distraherade och nedtyngda blir vi kreativa, fokuserade och effektiva. Istället för att bli irriterade och trötta blir vi energifyllda, lyckliga och tålmodiga. Våra relationer blir mer harmoniska och vi upptäcker gradvis att det är möjligt att finna inre ro, och frihet från stress, mitt i våra dagliga upptagna liv.

Pris:

FRI ENTRÉ!

adress:

Garaget, Lönngatan 30, Malmö.

om läraren:

Kelsang Jangdom har utövat buddhism och meditation sedan 2003 och blev ordinerad som buddhistmunk  2010.  Han kommer ursprungligen från England men han har under en lång tid arbetat för att stötta centren i Norden och sedan januari 2015 har han varit huvudlärare på Tara center i Stockholm.

Med glädje och lätthet förmedlar han från hjärtat de kraftfulla fördelarna av buddhismen i sina kloka och inspirerande undervisningar.