Onsdagar 18:00 – 19:15

19 februari – 4 mars 2020

Ett liv utan stress

Upplever du dig trött, stressad och lätt irriterad?

Vi lever under konstant press där vi alltid förväntas prestera på topp nivå, vare sig det är på jobbet eller i nära relationer. Många upplever att det är svårt att räcka till vilket kan leda till en känsla av frustration som går ut över både oss själva och andra.

Men det finns fungerande verktyg – enkla utprövade metoder som reducerar stress och hjälper oss att förbli samlade i en fullpackad vardag.

I den här kursen kommer Johanna att undervisa praktiska metoder och meditationer för att slippa stress, dåliga vanor och den negativitet som tynger oss. Vi kommer att bekanta oss med de interna orsakerna till stress och ilska så att vi förebygga att de uppstår och istället förbli energifyllda, positiva och lyckliga.

Veckoplanering:
  • 19 februari
  • 26  februari
  • 4 mars

om läraren:

Johanna har studerat och praktiserat Kadampabuddhismen på Kadampa meditationscenter i många år. Meditationsträningen har gett henne mycket inspiration och praktisk nytta i sitt fullspäckade liv. Hon studerar på centrets lärarutbildningsprogram och hjälper till på centret som lärare.

Adress:

Upplandsgatan 18
113 60 Stockholm

pris:

140kr (vuxen) | 112kr (student/pensionär) | eller ingår i centerkortet

Kursen är lämplig för både nybörjare och personer med erfarenhet som vill fördjupa och stärka sin meditationsutövning. Varje klass innehåller två vägledda meditationer och ett föredrag. Det finns möjlighet för drop-in vid varje kurstillfälle vilket betyder att det inte är nödvändigt att förhandsboka eller att ha deltagit på de tidigare kurstillfällena för att komma.

I och med antagande till kurs, retreat eller seminarium blir du även medlem i föreningen.

Läs info om Dataskyddsförordningen här.