Lördag 16 februari 10:30-13:30

Ett stilla sinne – meditationskurs i Uppsala

”När turbulensen av distraherande tankar lägger sig och vårt sinne blir stilla uppstår naturligt en känsla av lycka och förnöjsamhet.”

Alla vill vi uppleva en djup och bestående känsla av lycka och tillfredsställelse i våra liv. Vi vill hela tiden vara lyckliga och fria från problem.

Om vi tänker efter ägnar vi all tid och energi åt denna jakt på lyckan. Kanske har vi arbetat hårt och lever ett liv som verkar bra utifrån sett, med ett bra jobb, ett fint hem osv. Ändå känner vi att någonting saknas och att vi inte har funnit den bestående lyckan och tillfredsställelsen inombords som vi söker.

I den här kursen kommer Gunilla att utforska hur alla kan lära sig att meditera och upptäcka själva, att det är fullt möjligt att uppfylla dessa önskningar.

Vi kommer att inse att meditationsträning får oss att skapa ett liv som inte bara ser bra ut från utsidan, men ett liv som också känns konsekvent och genuint bra från insidan.

Vi kan skapa en ny känsla av inre frihet och lycka att dela inom alla områden i vårt liv, från insidan och ut. 

Kursen består av inspirerande föreläsningar och avslappnande guidade meditationer.

Alla är välkomna!

Kursledare: Gunilla

Adress:

Rundelsgränd 2A, Uppsala

om läraren:

Gunilla är utbildad läkare och kom i kontakt med Kadampabuddhism 2014. Hon var med och etablerade filialen i Uppsala 2016 och undervisar nu där. Gunilla förkroppsligar den buddhistiska vägen av kärleksfull vänlighet och hon har en stor entusiasm för att andra ska få uppleva ett klart sinne och ett rofyllt hjärta genom att omsätta buddhistisk meditation i praktiken.

pris

275 kr (vuxen) | 220 kr (student/pensionär)

I och med antagande till kurs, retreat eller seminarium blir du även medlem i föreningen.

Läs info om Dataskyddsförordningen här.