Lördag 23 september 10:30-16:30

Ett stressfritt liv

Stress är en av vår tids största hälsorisker. Det är så mycket som skall göras och tempot skruvas upp hela tiden. Vi får för lite tid för återhämtning och blir trötta, irriterade och utmattade. Vår sömn påverkas. Till slut kan stress bidra till olika sjukdomar som till exempel cancer.

Vad är stress egentligen? Vad är det som orsakar den? På denna kurs kommer vi att lära oss att känna igen stress och minska dess negativa påverkan på oss. Vi kommer att få uppleva hur vi genom enkla meditationer kan upptäcka en inre ro som motverkar stress och som visar att det är möjligt att leva ett aktivt liv helt stressfritt.

Kursledare: William

om läraren:

William har studerat och praktiserat buddhism i mer än 15 år. Som lärare är han tydlig och inspirerande och har en djup förståelse för buddhismen. Genom egen erfarenhet vet han hur man integrerar Buddhas uråldriga visdom med vårt moderna stressiga vardagsliv.

William har varit en hängiven volontär på Tara center i Stockholm ända sedan starten 2007 och vid sidan av sitt heltidsjobb är han administrativt ansvarig på centret. Han leder också meditationskurser på centret både för barn och vuxna.

pris:

395 kr (20% rabatt för studenter och pensionärer). Eller ingår i terminskort.