februari – juni 2018

Tara Centers huvudlärare, Kelsang Jangdom, håller kurserna som inkluderar både rogivande meditationer och inspirerande föreläsningar.

buddhistisk tantra | juni

Båda kursdagarna i juni är tyvärr inställda. 

Introduktion till buddhistisk tantra

    • Del I: Introduktion | Fredag 15 juni 18:30-20:00 (75kr)
    • Del II: Fortsättning | Lördag 16 juni 12:00-16:00 (300kr)

Föranmälan krävs och man kan anmäla sig på del I, eller del II eller båda.

Alla har vi förmodligen hört talas om Tantra, men vad är det?

Hur tillämpar man Tantra? Hur hjälper det mot vardagens alla problem?

Tantra är den snabba vägen till upplysning. Om vi önskar komma till slutet av vår andliga väg och uppnå upplysning i vårt nuvarande korta liv, är det viktigt att vi engagerar oss djupt i utövandet av Tantra.

Det är enbart genom Buddhas taktiska läror som vi kan göra oss av med de djupaste vanföreställningarna i vårt sinne och faktiskt resa oss som en upplyst varelse, som har kraften att hjälpa alla levande varelser.

I den här inledande kursen kommer vi att avmystifiera utövningen av Tantra och förklara hur vi kan börja vår resa på den snabba vägen till upplysning.

Vi kommer att lära oss hur vi utövar Tantra och hur det kan hjälpa oss att bryta oss ur det fängelse som våra vanliga smärtsamma förnimmelser och tankar håller oss fångna i.

Den här kursen är lämplig för nybörjare likaväl som för de som har en hel del erfarenhet.

Kursen leds av Kelsang Jangdom.
läraren

läraren

Kelsang Jangdom har utövat buddhism och meditation sedan 2003 och blev ordinerad som buddhistmunk 2010. Han kommer ursprungligen från England men han har under en lång tid arbetat för att stötta centren i norden och sedan januari 2015 har han varit huvudlärare på Tara center i Stockholm.

Med glädje och lätthet förmedlar han från hjärtat de kraftfulla fördelarna av Buddhism i sina kloka och inspirerande undervisningar.

adress

adress:

Yogahuset FalunGarvaregatan 1, “Rosa kyrkan”

Bilder från tidigare besök till Yogahuset