Våren 2019

Kadampa Meditationscenters huvudlärare, Kelsang Jangdom, håller kurserna som inkluderar både rogivande meditationer och inspirerande föreläsningar. Kelsang Jangdom har utövat buddhism och meditation sedan 2003 och blev ordinerad som buddhistmunk  2010. Med glädje och lätthet förmedlar han de kraftfulla fördelarna med modern buddhism i sina kloka och inspirerande undervisningar – på ett sätt som är lätt att praktisera och ta till hjärtat.

Meditation i Falun

    • Välj lycka | Fredag 17 maj 19:00-20:30 (150kr)
    • Läka det förflutna | Lördag 18 maj 12:00-16:00 (300kr)

Föranmälan krävs och man kan anmäla sig på fredag, lördag eller båda.

Välj Lycka

Kan man välja lycka? Enligt buddhismen är det fullt möjligt. Kom och lyssna på en föreläsning om lycka, som kan förändra ditt liv, med buddhistmunken Kelsang Jangdom. Detta speciella arrangemang bjuder också på en avslappnande, vägledd meditation.

Var och en av oss har förmågan att hitta fram till en bestående inre ro och lycka som inte är beroende av yttre omständigheter. Jangdom kommer att belysa hur vi kan frigöra oss från negativa känslor genom att tillämpa meditationer och metoder inom modern buddhism och därmed skapa glädje och lycka i vårt dagliga liv. Genom att ta dessa speciella metoder till vårt hjärta kan vi lära oss att välja lycka genom hela livet.

Alla ar välkomna!

Kursen leds av Kelsang Jangdom.

Läs om Dataskyddsförordningen här.

I och med antagande till kurs, retreat eller seminarium blir du även medlem i föreningen.

Alla vill vi vara lyckliga, men ofta känner vi oss jagade av smärtsamma minnen från det förflutna som ligger som ett raster mellan oss och lyckan. På den här kursen går Kelsang Jangdom i genom Buddhas vetenskapliga metoder som tillåter oss att släppa taget om mental smärta och vrede och komma vidare i våra liv. Genom att tillämpa dessa metoder i vårt dagliga liv kan vi lära oss att läka vårt hjärtaminnen från det förflutnaåterställa harmonin i våra relationer och slutligen njuta av verklig mental frihet.

Alla ar välkomna!

Kursen leds av Kelsang Jangdom.

Läs om Dataskyddsförordningen här.

I och med antagande till kurs, retreat eller seminarium blir du även medlem i föreningen.