Lördag 6 april 10:30-16:30

Förbättra dina relationer | meditationskurs i Uppsala

Vi har många olika relationer: både på jobbet, hemma, och i vårt sociala liv – och vi vill alla ha goda relationer. Under kursens gång kommer du att lära dig hur du ska utveckla ett gott hjärta för andra människor och inte bara för dina närmaste, utan även känna kopplingar till fler och fler människor i ditt liv.

Du kommer att få lära dig hur du kan tycka om andra, även de som du vanligtvis uppfattar som jobbiga och besvärliga. Många tycker att vårt samhälle präglas av likgiltighet, och detta är något som vi aktivt vill jobba emot på våra kurser genom att utveckla positiva attityder och förhållningssätt gentemot andra.

Syftet med meditation är att göra sinnet lugnt och rofyllt, och när vårt sinne är rofyllt, och vi känner oss nära andra, så kan mycket annat falla på plats i vårt liv.  Många av våra vanliga problem försvinner och vi känner oss nöjda och tillfreds.

Varmt välkomna!

Kursledare: Kelsang Jangdom

Adress:

Hjalmar Brantingsgatan 4A, Uppsala.

om läraren:

Kelsang Jangdom har utövat buddhism och meditation sedan 2003 och blev ordinerad som buddhistmunk  2010.  Han kommer ursprungligen från England men han har under en lång tid arbetat för att stötta centren i Norden och sedan januari 2015 har han varit huvudlärare på centret i Stockholm.

Med glädje och lätthet förmedlar han från hjärtat de kraftfulla fördelarna av buddhismen i sina kloka och inspirerande undervisningar.

pris:

395 kr (vuxen) | 316 kr (student/pensionär)

I och med antagande till kurs, retreat eller seminarium blir du även medlem i föreningen.

Läs info om Dataskyddsförordningen här.