Måndag 13 januari 18:00-20:30

Fördjupningsprogrammet

Prova-på ett fördjupande studieprogram – Gratis!

I centrets fördjupningsprogram har du möjlighet att gå djupare i sex vikitga buddhistiska texter genom systematiska studier med en grupp (sangha).

Du är välkommen att delta på ett prova-på tillfälle 13 januari 2020 för att se om denna kurs är något som passar dig.

Kursledare: Kelsang Jangdom

Pris: Gratis (Ingen föranmälan är nödvändig)

Den nya Åtta steg till lycka

Vad handlar den om?

Boken är en sammanfattning av den buddhistiska vägen av kärleksfull vänlighet. Den visar hur man utvecklar och behåller ett genuint vänligt hjärta gentemot andra. Boken presenterar också praktiska sätt att använda Buddhas tidlösa visdom för att omvandla livets utmaningar och svårigheter till värdefulla och befriande andliga insikter. Med hjälp av dessa metoder kan vi finna en djup inre ro, övervinna problem och svårigheter med ett glädjefyllt sinne och förverkliga människolivets fulla potential.

Du kan anmäla dig under terminens gång om du har gått på någon av våra kvällskurser. För frågor om programmet välkommen att maila oss på: hl@mediteraistockholm.se.

FP-kort

FP-kortet ger dig tillgång till nästan alla våra kurser, vilket innebär att du kommer att få många möjligheter att fördjupa din meditationsutövning och finna effektiva lösningar till problem vi alla stöter på i vardagen.

Genom att anmäla dig här nedanför, dras valda belopp automatiskt från ditt konto en gång i månaden året runt. Detta innebär att du inte behöver betala varje gång du går en kurs.

Genom att betala ett fast belopp varje månad (inklusive juli och augusti när vi har färre kurser) bidrar du till centrets ekonomiska stabilitet året runt.  På detta sätt hjälper du vår ideell verksamhet att hjälpa andra.