Måndag 3 juni 18:00-20:00

Var med och skapa vårt nya Kadampa meditationscenter mitt i centrala Stockholm

Inspirations- och insamlingskväll, måndag den 3 juni, Upplandsgatan 18

18.00-20.00 Öppet hus med mingel och snittar

18.30 Presentation och filmvisning

Alla är välkomna, kom när det passar och stanna så länge du vill.

“Utan inre frid är yttre frid omöjlig.”

Geshe Kelsang Gyatso

Kadampa Meditationscenter Stockholm har med hjälp av den internationella tempelfonden köpt en bostadsrättslokal på Upplandsgatan, mitt i centrala Stockholm. Lokalen ligger på bottenplan och har plats för upp till 150 personer – den är alltså tre gånger så stor som vår nuvarande lokal på Södermalm.

Detta är en väldigt stor investering som den internationella tempelfonden gör. Den bidrar även med huvuddelen av ombyggnadskostnaderna. Lokalen har varit en restaurang och tangostudio och byggs nu om från grunden för att skapa ett vackert och modernt meditationscenter.

Fonden bidrar dock inte med hela kostnaden som behövs för renoveringen. Därför vill vi också ta ansvar lokalt och det gör vi genom att göra en del av arbetet själva (t.ex. rivningen) och genom att samordna en insamling.

Nu har vi alla chansen att göra skillnad och bidra till ombyggnationen och inredningen så att templet är så vackert, välkomnande och väl fungerande som möjligt. Därför bjuder vi in alla centrets medlemmar och vänner till en inspirations- och insamlingskväll i den nya lokalen. Vi kommer att berätta mer om renoveringsprojektet och hur alla som vill kan bidra till att skapa en fridfull oas mitt i stan, en plats för alla stockholmare som söker ro, lycka och mening i våra hektiska liv.

Målet är att samla ihop 500 000 kr för detta ändamål. Ett bidrag kan givetvis vara hur litet eller hur stort som helst. Alla gåvor är lika välkomna och tas ödmjukt emot med djup tacksamhet.

Ingen föranmälan krävs, bara kom.

Planritning