5-11 Oktober

”Hur vi kan leva ett liv i lycka och visdom” 

Om undervisningarna:

Buddha Amitayus Empowerment och undervisning ifrån den omtyckta boken Den nya åtta steg till lycka med Gen-la Kelsang Khyenrab. Genom att motta Buddha Amitayus Empowermentet, får vi välsignelser att leva ett långt liv, och välsignelser som stärker vår visdom och våra förtjänster. Genom att praktisera budskapen i Den nya åtta steg till lycka, kan vi omvandla vårt liv till en djupt meningsfull andlig väg som leder till det ultimata uppnåendet av ett långt liv – full upplysning. Undervisningen leds av Gen-la Kelsang Khyenrab, en mycket uppskattad och respekterad lärare, och tidigare andlig direktör för hela NKT-IKBU och numera andlig direktör i Kanada och huvudlärare på KMC Canada. 

Upplevelsen:

Upplev en glimt av världsfred. Internationella festivaler erbjuder ett unikt tillfälle att umgås och byta erfarenheter med tusentals människor från hela världen, att inspireras av hur universella Buddhas läror är och hur kraftfullt modern buddhism är, i att förändra livet för människor av alla slags nationaliteter och kulturer.

Platsen:

Festivalen hålls på det vackra templet Deuachen Kadampa Meditation Centre i Sintra, Portugal. Templet ligger bara 10 minuters bilresa från den fantastiska staden Sintra, ett UNESCO-listat världsarv, och bara 30 minuter från den historiska huvudstaden Lissabon.

Området vimlar med berg, stränder, skogar och magiska slott och är i sig ett fantastiskt resmål. 

Se video om festivalen: