Fredag 14 juni | 19:00 – 20:15

The Joy of Meditation – peace is closer than you think

Människor i alla åldrar och från alla bakgrunder söker sig till meditation för att uppleva och njuta alla dess fördelar. Genom att lära oss att meditera blir vi utrustade med de verktyg eller praktiska metoder som gör det möjligt för oss att uppfylla vår innersta önskan – ett lyckligt liv.

Hemligheten är enkel. Källan till vår lycka ligger i vårt sinne och särskilt i vår förmåga att behålla ett rofyllt sinne. När vårt sinne är rofyllt uppstår en lycka alldeles naturligt inom oss.

Lär dig hur du kan utveckla och renodla fridfulla och positiva sinnestillstånd samt släppa taget om och överge negativa sinnestillstånd genom att träna i olika meditationer. Upptäck din potential för frid och lycka genom att uppleva din egen sinnesro.

adress:

Convendum, Regeringsgatan 30.

pris

150 kr (vuxen)

om läraren:

Kadam Adam Starr har studerat, utövat och undervisat Kadampa buddhism och meditation internationellt i många år och är förnärvarande huvudlärare på Tara centre i Dublin, Ireland.

Han har hjälpt många människor att upptäcka sin potential för varaktig inre frid och lycka och förmedlar från hjärtat på ett tydligt, varmt och avslappnat sätt hur vi kan använda meditation och Buddhas visdom i en modern och upptagen vardag.

I och med antagande till kurs, retreat eller seminarium blir du även medlem i föreningen.

Läs info om Dataskyddsförordningen här.