Onsdagar 19:00 – 20:30

Karma: att välja sin framtid

Har du någon gång funderat över vad som kom före det här livet, eller vad som kommer efter?

I den här kursen kommer vi att utforska den buddhistiska förklaringen till dessa frågor på ett sätt som är lätt att förstå och samtidigt betona hur vi kan använda denna förståelse för att skapa ett lyckligare liv, både här och nu och i framtiden.

Genom att förstå karma och hur det är sammanflätat med återfödelse kan vi lära oss att övervinna personliga begränsningar, leva lyckligt och skapa ännu mera lycka.

Veckoplanering:
  • 27 november               – Förstå vårt mentala kontinuum
  • 4 december                  – Vad är Karma: Grunden
  • 11 december                – Skapa välgång
om läraren:

Kelsang Nyima är uppväxt i Stockholm och var en hängiven volontär på Kadampacentret i Oslo i många år innan han flyttade tillbaka till Sverige 2019. Han studerar på centrets lärarutbildningprogram och har utövat meditation i många år.

I sin undervisning delar Nyima sin entusiasm för meditation. Han ger många praktiska insikter i hur man integrerar buddhistisk filosofi i det dagliga livet för att känna ett större lugn och må bättre.

Adress:

Hjalmar Brantingsgatan 4A

753 27 Uppsala

pris:

140kr (vuxen) | 112kr (student/pensionär) | eller ingår i centerkortet

Kursen är lämplig för både nybörjare och personer med erfarenhet som vill fördjupa och stärka sin meditationsutövning. Varje klass innehåller två vägledda meditationer och ett föredrag. Det finns möjlighet för drop-in vid varje kurstillfälle vilket betyder att det inte är nödvändigt att förhandsboka eller att ha deltagit på de tidigare kurstillfällena för att komma.

I och med antagande till kurs, retreat eller seminarium blir du även medlem i föreningen.

Läs info om Dataskyddsförordningen här.