Onsdagar 18:45-20:00 | Meditationskurs i Uppsala

Datum våren 2019

17 april, 24 april, 1 maj, 8 maj, 15 maj, 22 maj, 5 juni, 12 juni, 19 juni

Drop-in när du kan eller anmäl dig på en tre veckors kurs (se nedan).

Lär dig meditera

Vårterminen 2019 kommer vi att hålla flera korta ‘Lär dig medtera’ kurser med vår huvudlärare, Kelsang Jangdom. På dessa kurser kommer du att få en introduktion till meditation, så att du kan utveckla ett lugn inombords. Du kommer också att lära dig grunderna i enkel buddhistisk filosofi så att du lättare kan behålla den här upplevelsen av inre ro i vardagen.

Genom att träna i bland annat andningsmeditation och meditationer på kärleksfull vänlighet kommer du att upptäcka ditt sinnes potential för frid och äkta lycka.  Du kommer också att utveckla ett förtroende för att fortsätta att meditera hemma på egen hand.  Dessutom kommer du att lära dig hur du kan förvandla livets många svårigheter till värdefulla och befriande andliga insikter.

Varje kurskväll består av två vägledda meditationer och en inspirerande och praktisk föreläsning.

Alla är välkomna!

Adress:

Hjalmar Brantingsgatan 4A, Uppsala.

om läraren:

Kelsang Jangdom har utövat buddhism och meditation sedan 2003 och blev ordinerad som buddhistmunk  2010.  Han kommer ursprungligen från England men han har under en lång tid arbetat för att stötta centren i Norden och sedan januari 2015 har han varit huvudlärare på Kadampa Meditationscenter Stockholm.

Med glädje och lätthet förmedlar han från hjärtat de kraftfulla fördelarna av buddhismen i sina kloka och inspirerande undervisningar.

Anmäl dig på ett eller flera kurstillfällen nedan:

I och med antagande till kurs, retreat eller seminarium blir du även medlem i föreningen.

Läs info om Dataskyddsförordningen här.