lördag 31 augusti 10:30-13:30

Del II: Fortsättning (fungerar som fristående kurs också)

OBS! På grund av ombyggnad, så kommer kursen hållas i Yoga Kendras Pop-Up lokal inne i Triangeln köpcentrum. Lokalen ligger på andra våningen, snett mittemot Stadium. Använd ingången på Södra Förstadsgatan 41. Varmt välkommen!

Vi lever i en alltmer hektisk tid. Trots stora framsteg i den materiella världen kan vi inte se en motsvarande minskning av människors problem, så som obehagliga känslor. Vi känner oss ofta stressade, trötta och irriterade. Därför har meditation ständigt blivit mer eftersträvansvärt.

I denna kurs fördjupar vi oss i meditation och utforskar alla de fördelar som en sådan vana kan ha i våra liv. Du kommer också att lära dig hur du kan omvandla livets många svårigheter till värdefulla och befriande insikter, så att du kan bevara din inre ro även under stressiga, yttre omständigheter. På så sätt kan hela ditt liv berikas av lugna, positiva sinnesstämningar.

Vanliga effekter som människor som meiterar upplever är mindre stress, ökad koncentrationsförmåga, mer energi, en upplevelse av frid, inre balans och harmoni. En upplevelse av inre ro och balans leder naturligt till mer harmoniska och meningsfulla relationer med andra.

Varje pass består av ett praktiskt föredrag, två vägledda meditationer och möjlighet för frågor och svar.

Alla är välkomna!

Pris

Vuxen 275 kr, student / pensionär 220kr

Adress

OBS ny lokal! Södra Förstadsgatan 41, 211 46 Malmö (Yoga Kendra Pop-Up lokal i Triangeln köpcentrum. Andra våningen, snett mittemot Stadium)

I och med antagande till kurs, retreat eller seminarium blir du även medlem i föreningen.

Läs info om Dataskyddsförordningen här.

Om kursledaren:

Kelsang Jangdom har utövat buddhism och meditation sedan 2003 och blev ordinerad som buddhistmunk  2010.  Han kommer ursprungligen från England men han har under en lång tid arbetat för att stötta centren i Norden och sedan januari 2015 har han varit huvudlärare på Kadampa Meditationscenter Stockholm.

Med glädje och lätthet förmedlar han från hjärtat de kraftfulla fördelarna av buddhismen i sina kloka och inspirerande undervisningar.