vecka 30

måndag till fredag 09:00-11:30

Lär dig meditera – sommarkurs

Delta hemifrån via livestreaming eller på plats i vårt vackra nyöppnade meditationscenter där vi erbjuder rymliga lokaler som är anpassade för att kunna hålla avstånd.

Är du en av dem som alltid säger att du vill börja meditera? Nu har du chansen.

Börja din hemester denna sommar med en intensivkurs i meditation där du lär dig grunderna i meditation på bara fem dagar. Denna kurs erbjuder en fantastisk möjlighet att prova-på en rad olika, enkla meditationer.

Kursen äger rum varje dag kl 09:00 till 11:30 måndag till fredag med två till tre pass per dag. Kursen erbjuds vecka 28, 29 och 30. Välj den vecka som passar dig bäst!

Alla pass består av korta föreläsningar och rogivande vägledda meditationer som leder dig till en upplevelse av ro och inre lycka. I takt med att vi kommer ner i varv, så minskar vår stress, oro och frustration. Vi lär oss att släppa taget om negativa tankar och utveckla ett inre lugn & styrka som vi kan ta med oss även i vardagen. Du bygger upp kunskaper och erfarenheter för att kunna meditera hemma på egen hand efter kursen.

Upptäck inre ro och potential för en hållbar och varaktig lycka. Livet kommer aldrig att vara detsamma igen!

om läraren:

Gen Kelsang Jangdom har utövat buddhism och meditation sedan 2003 och blev ordinerad som buddhistmunk  2010.  Han kommer ursprungligen från England men han har under en lång tid arbetat för att stötta centren i Norden och sedan januari 2015 har han varit huvudlärare på Kadampa Meditationscenter Stockholm

Med glädje och lätthet förmedlar han från hjärtat de kraftfulla fördelarna av buddhismen i sina kloka och inspirerande undervisningar.

pris per vecka (på plats):

995 kr (vuxen) | 795 kr (student/pensionär) | eller ingår i centerkortet

pris per vecka (via livestreaming):

795 kr (vuxen) | 635 kr (student/pensionär) | eller ingår i centerkortet

anmäl dig här:

livestreaming

I och med antagande till kurs, retreat eller seminarium blir du även medlem i föreningen.

Läs info om Dataskyddsförordningen här.

anmäl dig här:

delta på plats

I och med antagande till kurs, retreat eller seminarium blir du även medlem i föreningen.

Läs info om Dataskyddsförordningen här.