Lördag 17 november 10:30-13:30

Lär dig att meditera

På denna kurs kommer du att lära dig grunderna i meditation och enkel buddhistisk filosofi. Du kommer att få lära dig enkla och praktiska meditationer som du sedan kan fortsätta öva på hemma för att finna en djupare ro och glädje i livet – med ett varmt och öppet hjärta.

Syftet med meditation är att göra vårt sinne lugnt och rofyllt. Vilket betyder att du successivt kommer lära dig att hantera problem och situationer som kan vara fyllda av stress – med ett större lugn. Du kommer stretcha din förmåga att hantera utmanande situationer i vardagen och livet, vilket gör att du istället för att bli arg eller ledsen kan lägga fokus på det som är uppbyggande.

Varmt välkomna!

Kursledare: Ann.

Om läraren:

Ann har mediterat i många år och studerar idag på Taras fördjupningsprogram och har alltmer integrerat buddhismens praktiska läror i sitt dagliga arbetsliv som egen företagare. Nyligen har hon blivit en av Tara Centers meditationslärare för tisdagarnas kvällsprogram. Ann är empatisk, reflekterande och har en stark övertygelse om kraften och möjligheten i buddhistisk meditation att berika och förbättra människors liv.

Pris:

275 kr (vuxna) | 220 kr (studenter och pensionärer) | 0 kr (ingår i centerkort)

I och med antagande till kurs, retreat eller seminarium blir du även medlem i föreningen.

Läs info om Dataskyddsförordningen här.