Lördag 6 maj 10:30-16:30

Meditationer för ett stressfritt liv

Lär dig praktiska meditationstekniker för att kunna slappna av i både kropp och sinne.

I dag lever vi under sådan press och intensitet att även de starkaste av oss känner av trycket. Fler och fler känner sig trötta, stressade och irriterade, vilket påverkar både vår egen livskvalitet och hur vi relaterar till andra människor.

Men det finns fungerande verktyg – enkla utprövade metoder för att arbeta med sinnet vilka kan skydda dig från vad än livet ger.

Den här kursen lär ut dessa praktiska metoder för att slippa stress, dåliga vanor och negativitet som tynger oss. Det vi i stället utvecklar är en inre ro och ett lugn som ger oss så mycket fördelar.

Istället för att bli distraherade och nedtyngda blir vi kreativa, fokuserade och effektiva. Istället för att bli irriterade och trötta blir vi energifyllda, lyckliga och tålmodiga. Våra relationer blir bättre och vi upptäcker att det är möjligt att bli rofyllda och fria från stress mitt i våra dagliga upptagna liv.

Undervisning på svenska.

Kursledare: Kelsang Jangdom

om läraren:

Jangdom är en buddhistisk munk och huvudlärare på Tara Kadampa Buddhistcenter i Stockholm.  Med glädje och lätthet förmedlar han från hjärtat de kraftfulla fördelarna av buddhismen i sina kloka och inspirerande undervisningar.

pris:

395 kr (20% rabatt för studenter och pensionärer)