Fredag 12:e och lördag 13:e januari 2018

OBS! På grund av stort intresse byter vi till en större lokal. 

Kurserna på både fredag och lördag äger rum på Convendum, Regeringsgatan 30, Stockholm.

Tara Center börjar vårterminen 2018 med en “Lär dig att meditera” helgkurs på Convendum på Regeringsgatan 30. Alla som vill vara med kommer att rymmas bekvämt i Convendums stora och toppmoderna konferensrum.

Lär dig att meditera

  • Del I: Introduktion | Fredag 12:e januari 19:00-20:30 – gratis
  • Del II: Fortsättning | Lördag 13:e januari 10:30-13:30 – 295 kr | eller ingår i centerkortet

Tara Centers huvudlärare, Kelsang Jangdom, håller kurserna som inkluderar både rogivande meditationer och inspirerande föreläsningar. Man kan anmäla sig på del I, eller del II eller båda!

Fredag 12:a januari 19:00-20:30

Del I: Introduktion

Välkommen på en gratis introduktion till meditation med buddhistmunk Kelsang Jangdom. Vi kommer att gå igenom grundläggande metoder för att utveckla en högre grad av närvaro, positivitet och lugn som hjälper dig att behålla en upplevelse av inre ro i vardagen. Kom och upptäck din potential för frid och lycka och hur det kan berika både ditt liv och dina nära och kära.

Denna introduktionskväll fungerar som en perfekt förberedelse till efterföljande kurs, 13:e januari

Pris:

FRI ENTRÉ!

adress:

Convendum, Regeringsgatan 30.

1. Föranmälan nödvändigt.

2. Tack om du också skriver upp dig och delar evenemanget via Facebook.

Lördag 13 januari  10:30-13:30

Del II: Fortsättning

​Vi lever i en alltmer hektisk, stressad och tekniskt avancerad miljö. Det kan ofta leda till stress, trötthet och irritation. Därför blir meditation ständigt mer eftersträvansvärt. På denna kurs fördjupar vi oss mer i vägledda meditationer och de fördelar som dessa kraftfulla verktyg leder till. Du kommer att uppleva mindre stress, ökad koncentrationsförmåga och energi, en upplevelse av frid, inre balans och harmoni. En upplevelse av inre ro och balans leder naturligt till mer harmoniska och meningsfulla relationer med andra.

Varje pass består av en intressant föreläsning, två vägledda meditationer och möjlighet för frågor och svar. Genom att fördjupa vår förståelse av meditation och att göra flera olika meditationer kommer det att bli mer naturligt att fortsätta att meditera hemma på egen hand. Du kommer också att lära dig hur du kan förvandla livets många svårigheter till värdefulla och befriande andliga insikter, så att du kan bevara din inre ro även under stressiga, yttre omständigheter. På så sätt kan hela ditt liv berikas av lugna, positiva sinnesstämningar.

Alla är välkomna!

pris:

295 kr (vuxen) | 236 kr ( studenter och pensionärer) | eller ingår i centerkortet

adress:

Convendum, Regeringsgatan 30.

Om läraren:

Kelsang Jangdom har utövat buddhism och meditation sedan 2003 och blev ordinerad som buddhistmunk  2010.  Han kommer ursprungligen från England men han har under en lång tid arbetat för att stötta centren i Norden och sedan januari 2015 har han varit huvudlärare på Tara center i Stockholm.

Med glädje och lätthet förmedlar han från hjärtat de kraftfulla fördelarna av buddhismen i sina kloka och inspirerande undervisningar.

Anmäl dig här

Bilder från ett tidigare evenemang på Convendum 2016