Tisdagar 18:00 – 19:15

Meditera mera

Delta hemifrån via livestreaming eller på plats i vårt vackra nyöppnade meditationscenter där vi erbjuder rymliga lokaler som är anpassade för att kunna hålla avstånd. 

Har du provat på meditation och vill lära dig mer?

På våra “Meditera mera” klasser får du möjlighet att utveckla din meditationsutövning. Vi går genom en serie grundläggande buddhistiska meditationer som hjälper dig att utveckla positiva tankesätt såsom tålamod, acceptans, medkänsla och visdom. Vi förbättrar vår koncentration och stärker vår upplevelse av inre ro. Med mer erfarenhet av meditation hittar vi en förnyad energi och livsglädje som gör det lättare att klara av svårigheter i vardagen.

Varje klass består av två vägledda meditationer och praktiska instruktioner.

Alla är välkomna!

pris (delta på plats):

140kr | eller ingår i centerkortet | Antingen anmäla sig i förväg eller droppa in.

pris (livestreaming):

120kr | eller ingår i centerkortet | Föranmälan behövs

Adress:

Upplandsgatan 18

113 60 Stockholm

om läraren:

Gen Kelsang Jangdom har utövat buddhism och meditation sedan 2003 och blev ordinerad som buddhistmunk  2010.  Han kommer ursprungligen från England men han har under en lång tid arbetat för att stötta centren i Norden och sedan januari 2015 har han varit huvudlärare på Kadampa Meditationscenter Stockholm

Med glädje och lätthet förmedlar han från hjärtat de kraftfulla fördelarna av buddhismen i sina kloka och inspirerande undervisningar.