Söndag 7 juni 10:30-13:30

Medmänsklighet i en svår tid

En av de mest grundläggande värderingarna i buddhistisk filosofi är den om medkänsla med andra varelser. De flesta av oss anser nog att vi är medkännande och tänker på andra men hur lever vi våra liv egentligen och vad är det som avgör de val vi gör?

På denna kurs får du lära dig hur du stärker din medkänsla och hur ett kärleksfullt förhållningssätt till andra inte bara kan hjälpa dem utan även kan få dig att bli lyckligare och mer harmonisk. Genom enkla meditationer som du kan använda i vardagen kan du träna i att få distans till dig själv och börja värdesätta andra mer, vilket kommer att gynna både dig själv och din omgivning.

om läraren:

Kelsang Jangdom har utövat buddhism och meditation sedan 2003 och blev ordinerad som buddhistmunk  2010.  Han kommer ursprungligen från England men han har under en lång tid arbetat för att stötta centren i Norden och sedan januari 2015 har han varit huvudlärare på Kadampa Meditationscenter Stockholm

Med glädje och lätthet förmedlar han från hjärtat de kraftfulla fördelarna av buddhismen i sina kloka och inspirerande undervisningar.

pris (via livestreaming):

195 kr (vuxen) | 160 kr (student/pensionär) | eller ingår i centerkortet

pris (på plats):

275 kr (vuxen) | 220 kr (student/pensionär) | eller ingår i centerkortet

Livestreaming

Anmäl dig här

I och med antagande till kurs, retreat eller seminarium blir du även medlem i föreningen.

Läs info om Dataskyddsförordningen här.

delta på plats

Anmäl dig här:

I och med antagande till kurs, retreat eller seminarium blir du även medlem i föreningen.

Läs info om Dataskyddsförordningen här.