Lördag 23 mars 10:30-13:30

Mer lugn, tålamod och kärlek – meditationskurs i Uppsala

Ta time out från vardagen en dag för att stanna upp, släppa taget och lyssna inåt för att ladda upp med mer lugn, tålamod och kärlek.

Vem vill inte uppleva mindre stress och irritation, ökat välmående, mer tålamod, förnöjsamhet och orka vara vänlig mot andra i vardagen? Men hur gör vi?

Under dagen kommer vi göra olika enkla men djupverkande meditationer för att hjälpa oss tillbaka till ett ökat lugn i sinnet, som är en viktig grund för ett mer harmoniskt liv. För att bevara ett lugnt och rofyllt sinne i vardagen behöver vi utveckla mer tålamod och acceptans när saker och ting händer hela tiden som lätt skakar om oss. Vårt sinne behöver bli stabilare under längre och längre perioder och utveckla förnöjsamhet. Vi kommer även meditera på hur vi utvecklar kärleksfull vänlighet till allt fler. Med kärlek i vårt sinne skyddar vi oss från negativa sinnestillstånd.

Med allt detta kan vi lättare bevara kontakten med vårt inre lugn och leva mer utifrån vårt bästa jag. Vi blir mer balanserade och starka som personer, som vi har glädje av i vardagen. Dagen ger även inspiration och ökat förtroende till att meditera mer på egen hand.

Dagen är öppen för alla, oavsett erfarenhet.

Välkommen!

Kursledare: Kajsa

Adress:

Hjalmar Brantingsgatan 4A, Uppsala

om läraren:

Kajsa är född och uppvuxen i Uppsala.  Hon kom i kontakt med Kadampabuddhism på centret i Stockholm 2012 och var med och etablerade filialen i Uppsala 2016. Kajsa är beteendevetare och har nyligen avslutat en masterexamen i psykologi vid Uppsala Universitet. Hon har en naturlig förmåga att kommunicera de kraftfulla och praktiska fördelarna med meditation och Buddhas läror på ett varmt och tydligt sätt.

pris

275 kr (vuxen) | 220 kr (student/pensionär)

I och med antagande till kurs, retreat eller seminarium blir du även medlem i föreningen.

Läs info om Dataskyddsförordningen här.