lördag 27 oktober 10:30-16: 30

Släpp taget och återfå din kraft

Endags retreat

Ta time out från vardagen en dag för att stanna upp, släppa taget och lyssna inåt för att ladda om och hitta lugn och förnyad kraft och energi.

Vi städar, diskar och tvättar, men när gör vi en inre städning, som också är så välbehövligt?

Under dagen kommer vi göra olika enkla men djupverkande meditationer för att hjälpa oss i processen att släppa taget om det som känns begränsande, tar vår energi i vardagen, samt rensar ut det som hindrar oss och vår kraft.  Vi gör meditationer som mentalt renar vår kropp, vårt tal och sinne och som bygger upp vår självkänsla och våra goda egenskaper. Att öva vår koncentration är en grund för mental kraft.

Med allt detta kan vi lättare behålla kontakten med vår inre kraft, leva mer utifrån vårt bästa jag. Vi blir mer hela, balanserade och starka som personer, som vi har glädje av i vardagen. Dagen ger även inspiration och ökat förtroende till att meditera mer på egen hand.

En del av dagen är under tystnad för att ytterligare förstärka effekten i meditationerna.

Dagen är öppen för alla, oavsett erfarenhet.

Prova vilken kraft en dags retreat har!

Välkommen!

Kursledare: Lisa

om läraren:

Lisa har tyckt om att meditera i många år. Hon har deltagit i flera retreater årligen, bl.a. på Gullnäsgårdens kursgård i Strömstad sedan 2011, som hon också hjälpt att samordna.  Hon har även genomfört ett en-månads tyst meditationsretreat och hon har en stark önskan att dela med sig de praktiska fördelarna med meditation med andra.  Lisa har mycket erfarenhet med att integrera meditation och lugna, positiva förhållningssätt i sin vardag som sjukgymnast, kursgårdsansvarig och med sin familj med fyra barn.

pris

395 kr (vuxen) | 316 kr (student/pensionär) | eller ingår i centerkortet

Anmäl dig här