Lördag 23 nov | 10:30-16:30

Stadsretreat: ett klart sinne

I vår hektiska vardag är det inte lätt att bemöta alla dagens utmaningar med ett lugnt och positivt sinne. Ta dig tid att vila och reflektera och balansera ditt sinne genom enkla men djupa meditationer för inre stillhet och ro.

I detta endagsretreat, genom att ägna oss åt särskilda meditationer, kända som Mahamudra, kan vi lära känna och få en direkt upplevelse av vårt sinnes klara natur. Vad vi upptäcker är ett sinne utan begränsningar, ett sinne med gränslös potential, ett sinne kapabel till allomfattande kärlek, djup visdom och en oupphörlig glädje.

Vårt sinnes rena och stilla natur hjälper oss att släppa begränsande och smärtsamma föreställningar om oss själva så att vi istället kan utvecklas och bli den person vi innerst inne önskar vara, en fri och lycklig människa.

Denna retreat kommer också hjälpa oss att förbättra vår koncentration vilket är fördelaktigt i alla våra dagliga aktiviteter och meditationer.

om läraren:

Kelsang Jangdom har utövat buddhism och meditation sedan 2003 och blev ordinerad som buddhistmunk  2010.  Han kommer ursprungligen från England men han har under en lång tid arbetat för att stötta centren i Norden och sedan januari 2015 har han varit huvudlärare på Kadampa Meditationscenter Stockholm.

Med glädje och lätthet förmedlar han från hjärtat de kraftfulla fördelarna av buddhismen i sina kloka och inspirerande undervisningar.

Adress:

Hjalmar Brantingsgatan 4A

753 27 Uppsala

pris:

395 kr (vuxen) | 316 kr (student/pensionär) | eller ingår i centerkortet

I och med antagande till kurs, retreat eller seminarium blir du även medlem i föreningen.

Läs info om Dataskyddsförordningen här.