23 & 24 november

VÄLJ LYCKA

Fredag den 23 november kl. 18:30-20:00

Kan man välja lycka? Enligt buddhismen är det fullt möjligt. Kom och lyssna på en föreläsning om lycka, som kommer att förändra ditt liv med den internationella läraren och buddhistmunken Gen Kelsang Dragpa på Convendum på Regeringsgatan 30 i Stockholm.

Detta speciella arrangemang bjuder också på en avslappnande, vägledd meditation.

Var och en av oss har förmågan att hitta fram till en bestående inre ro och lycka som inte är beroende av yttre omständigheter. Gen Dragpa kommer att belysa hur vi kan frigöra oss från negativa känslor genom att tillämpa meditationer och metoder i modern buddhism och därmed skapa glädje och lycka i vårt dagliga liv.
Genom att ta dessa speciella metoder till vårt hjärta kan vi lära oss att välja lycka genom hela livet.

Alla är välkomna!

LÄKA DET FÖRFLUTNA

Lördag den 24 november 10.30-16.30

Alla vill vi vara lyckliga, men ofta känner vi oss jagade av smärtsamma minnen från det förflutna som ligger som ett raster mellan oss och lyckan. På den här kursen går Gen Kelsang Dragpa i genom Buddhas vetenskapliga metoder som tillåter oss att släppa taget om mental smärta och vrede och komma vidare i våra liv. Genom att tillämpa dessa metoder i vårt dagliga liv kan vi lära oss att läka vårt hjärta, minnen från det förflutna, återställa harmonin i våra relationer och slutligen njuta av verklig mental frihet.

Ta gärna kontakt med oss på info@mediteraistockholm.se om du vill ha översättning till svenska under kursen.

Pris och anmälan

Obs! Evenemang såsom detta med ‘gästlärare’ från utanför Stockholm / Uppsala ingår inte i centerkortet.

Pris:

Fredag 18:00-19:30 | 150kr | Anmäl dig här

Lördag 10:30-16:30 | 450kr | Anmäl dig här

I och med antagande till kurs, retreat eller seminarium blir du även medlem i föreningen.

Om läraren

om läraren

Gen Kelsang Dragpa är buddhistisk munk inom den Nya Kadampa Traditionen och den nya andliga ledaren i den nordiska regionen. Han ordinerades som munk 1993, av Vördnadsvärde Geshe Kelsang Gyatso Rinpoche och är en av hans äldsta lärjungar.

Gen Dragpa är en erfaren lärare och har undervisat i Nederländerna, Storbritannien, Belgien och Frankrike. Hans undervisningar är både praktiska och lätta att förstå och ta till hjärtat. De erbjuder djupgående lösningar på våra vardagliga problem.