Torsdag 9 januari 18:00 – 19:15

Meditation: för ett gott nytt år!

När ett nytt år börjar känner vi oss ofta inspirerade till att skapa nya positiva vanor eller ta vara på möjligheten att börja om från början. Nyårslöften kan således vara mycket kraftfulla och effektiva för att på riktigt komma igång.

Gör år 2020 till året då du verkligen upplever ett Gott nytt år genom att utveckla lugna, positiva och lyckliga sinnestillstånd.

I detta inspirerande föredrag kommer buddhist munken Kelsang Jangdom att förklara hur vi kan använda meditation som ett praktiskt verktyg för att befria oss själva från stress, oro och missnöje och istället utveckla positiva perspektiv på livet.

om läraren:

Kelsang Jangdom har utövat buddhism och meditation sedan 2003 och blev ordinerad som buddhistmunk  2010.  Han kommer ursprungligen från England men han har under en lång tid arbetat för att stötta centren i Norden och sedan januari 2015 har han varit huvudlärare på Kadampa Meditationscenter Stockholm

Med glädje och lätthet förmedlar han från hjärtat de kraftfulla fördelarna av buddhismen i sina kloka och inspirerande undervisningar.

Adress:

Uppsala Stadsbibliotek, Mallas sal

Svartbäcksgatan 17
753 75

Föranmälan nödvändigt

Pris:

Gratis för alla!