Fredag 12 – söndag 14 juni

10:30-16:30

Stadsretreat: bara vara

Bara vara

Njut av en avslappnande retreat med guidade meditationer i en rofylld miljö mitt i stan. Delta hemifrån via livestreaming eller på plats i vårt vackra nyöppnade meditationscenter där vi erbjuder rymliga lokaler som är anpassade för att kunna hålla avstånd. Retreaten pågår under 3 heldagar. Välj själv om du vill vara med en, två eller tre dagar.

På retreat får vi möjlighet att ta en paus från vårt upptagna vardagsliv för att komma till ro och reflektera i en stilla och lugn miljö. Genom att vända vår uppmärksamhet inåt, kan vi med hjälp av meditation uppleva en djup inre stillhet, frid och glädje för att därefter kunna återvända till vårt dagliga liv med förnyad styrka och energi.

meditation

Retreaten passar för nybörjare såväl som för de som har en del erfarenhet av meditation.

Retreaten leds av buddhistmunken Gen Kelsang Jangdom, som kommer att guida oss genom en serie meditationer som utvecklar vår koncentration och hjälper oss att uppleva positiva rofyllda sinne. På detta sätt kan vi njuta av den känsla av lycka som uppstår när sinnet är rofyllt, både under meditation och mellan passen.

Genom att träna i meditation under retreaten kan vi ta med oss vår nya erfarenhet och kunskap för att hitta lugn och välmående i vårt dagliga liv.

tystnad

På eftermiddagarna kommer vi att erbjuda möjligheten att vara i tystnad. Tystnaden hjälper oss att släppa våra distraktioner, öka vår fokus och komma djupare i våra meditationer.

schemat fredag, lördag & söndag

10:30-11:30 Pass 1

12:00-13:00 Pass 2

13:00-14:00 Lunch

14:00-15:00 Pass 3

15:30-16:30 Pass 4

adress

Upplandsgatan 18, 113 60 Stockholm

Alternativt kan du livestreama retreaten hemifrån.

om läraren:

Gen Kelsang Jangdom har utövat buddhism och meditation sedan 2003 och blev ordinerad som buddhistmunk  2010. Han kommer ursprungligen från England men han har under en lång tid arbetat för att stötta centren i Norden och sedan januari 2015 har han varit huvudlärare på Kadampa Meditationscenter Stockholm

Med glädje och lätthet förmedlar han från hjärtat de kraftfulla fördelarna av buddhismen i sina kloka och inspirerande undervisningar.

Viktig info om din anmälan:

Man kan delta i en, två eller alla tre dagar. Om du vill livestreama behöver du välja de specifika dagarna du vill delta i. Om du vill närvara på centret behöver du bara välja de antal dagar du vill vara med på (1, 2 eller 3) utan att specificera vilka dagar du vill närvara på.

Antalet deltagare kommer att begränsas för att se till att vi kan hålla avstånd.

pris (delta på plats):

En dag: 450 kr (vuxen) | 360 kr (student/pensionär)

Två dagar: 800 kr (vuxen) | 640 kr (student/pensionär)

Tre dagar: 1100 kr (vuxen) | 880 kr (student / pensionär)

pris (delta via livestreaming):

En dag: 350 kr (vuxen) | 280 kr (student/pensionär)

Två dagar: 600 kr (vuxen) | 480 kr (student/pensionär)

Tre dagar: 800 kr (vuxen) | 640 kr (student/pensionär)

OBS!  ingår ej i centerkortet

Vara med på plats

Anmäl dig här:

I och med antagande till kurs, retreat eller seminarium blir du även medlem i föreningen.

Läs info om Dataskyddsförordningen här.

Livestreaming

Anmäl dig här:

I och med antagande till kurs, retreat eller seminarium blir du även medlem i föreningen.

Läs info om Dataskyddsförordningen här.