söndag 30 juni 10:30-13:30

Tacka ja till livet

Alla vill få ut så mycket som möjligt av sitt liv. Men många gånger är det vi själva som håller oss tillbaka från att verkligen leva livet fullt ut. Vi vågar inte på grund av rädsla, ångest och oro, vilket medför mycket frustration och irritation.

På denna kurs kommer vi att upptäcka hur vi kan omfamna livet genom att ändra vår inställning från negativ till positiv. Vi kommer att lära oss enkla meditationsövningar som hjälper oss att helhjärtat välkomna alla livets utmaningar, utveckla en djup inre ro och njuta av varje stund – fri från rädsla.

Vi kommer att utforska teman som tålamod och acceptans och hur vi genom att träna upp dessa förmågor kan identifiera våra negativa tankar för att sedan minska dem och slutligen överge dem.

Adress:

Bastugatan 41, Stockholm

om läraren:

William har studerat och praktiserat buddhism i mer än 15 år. Som lärare är han tydlig och inspirerande och har en djup förståelse för buddhismen. Genom egen erfarenhet vet han hur man integrerar Buddhas uråldriga visdom med vårt moderna stressiga vardagsliv.

William har varit en hängiven volontär på Kadampa Meditationscenter Stockholm i Stockholm ända sedan starten 2007 och vid sidan av sitt heltidsjobb är han administrativt ansvarig på centret. Han leder också meditationskurser på centret både för barn och vuxna.

pris

275 kr (vuxen) | 220 kr (student/pensionär) | eller ingår i centerkortet

I och med antagande till kurs, retreat eller seminarium blir du även medlem i föreningen.

Läs info om Dataskyddsförordningen här.