lördag 8 Juni 10:30-13:15

Tolerans och medkänsla | Meditationskurs i Malmö

Tolerans och medkänsla är väldigt viktiga och aktuella teman i vår moderna värld. Överallt runtomkring oss kan vi se exempel på vilken typ av värld vi skapar när det råder brist på sådana inre egenskaper. Det är så lätt att reagera på hat och intolerans med att utveckla  ännu mer hat och intolerans. Istället för att gång på gång reagera på utmanande personer och situationer på ett negativt sätt kan vi lära oss att möta dem med förståelse, tolerans och medkänsla. På detta sätt kommer vi både uppleva mer harmoniska relationer med andra och bli en positiv kraft med förmågan att tillföra mer frid och glädje i denna våra osäkra värld.

I denna kurs kommer Stina att presentera en inspirerande vision för hur vi kan utveckla fred genom att utveckla tolerans och medkänsla. Dessa idéer och metoder kommer från Buddhas urgamla visdom men är lika relevant i vår moderna tid. Kom och se hur medkänsla kan skapa en bättre värld för dig själv och andra.

Denna kurs inkluderar vägledda och avslappnande meditationer som hjälper oss att uppleva en djupare frid som är möjlig för oss själva och andra.

Kursen ges på svenska.

Pris

250 kr (vuxen) | 200 kr (student/pensionär)

Adress

Yoga Kendra, Friisgatan 6C, Malmö

I och med antagande till kurs, retreat eller seminarium blir du även medlem i föreningen.

Läs info om Dataskyddsförordningen här.

Om kursledaren:

Stina har mediterat i många år och gillar att integrera buddhismens praktiska läror i sitt aktiva dagliga liv.

Stina är en engagerande och omtänksam person och har en stark övertygelse om kraften och möjligheten i buddhistisk meditation att berika och förbättra människors liv.