Torsdagkvällar 24 januari till 4 april 2019

Meditation och medkänsla | Från torsdag 24 januari till torsdag 14 februari kl. 19:00-20:30 på Rundelsgränd 2A, Uppsala.

Meditation och kärlek | Från torsdag 14 mars till torsdag 4 april kl. 18:00-19:30vår nya lokal på Hjalmar Brantingsgatan 4A, Uppsala.

Obs!! Ny tid och ny adress från 14 mars.

Meditation och medkänsla

En positiv hållning i en komplicerad värld

  • 4 veckor från 24 jan | torsdagar 19:00-20:30

En av de mest grundläggande värderingarna inom buddhistisk filosofi är den om medkänsla med andra varelser. De flesta av oss anser nog att vi är medkännande och tänker på andra men hur lever vi våra liv egentligen och vad är det som avgör de val vi gör?

På denna kurs får du lära dig hur du stärker din medkänsla och hur ett kärleksfullt förhållningssätt till andra inte bara kan hjälpa dem utan även kan få dig att bli lyckligare och mer harmonisk. Genom enkla meditationer som du kan använda i vardagen kan du träna i att få distans till dig själv och börja värdesätta andra mer, vilket kommer att gynna både dig själv och din omgivning.

Adress:

Rundelsgränd 2A, Uppsala.

Alternativt kan du anmäla dig på en delkurs (130kr per vecka i snitt) eller hela kursen (och få ytterliga 10% rabatt) i formuläret nedan.

I och med antagande till kurs, retreat eller seminarium blir du även medlem i föreningen.

Läs info om Dataskyddsförordningen här.