lördag 29 februari 10:30-13:30

Våga släppa taget

Alla vi vill utvecklas. Vi vill gå vidare och växa. Vi söker förnyelse. Vi vill bli vårt bästa jag. Men vi vågar inte släppa taget om vår nuvarande situation. Vi vågar inte släppa vår rädsla och vår oro. Vi hålls tillbaka av våra begränsningar, våra egna uppfattningar om vad vi kan och inte kan göra. Livets utmaningar känns så oöverkomliga ibland. Genom att träna i meditation kan vi ändra på detta. Vi kan lära oss att släppa taget och att leva ett liv helt fritt från rädsla.

På denna workshop kommer William att introducera Buddhas vidsomsundervisningar om hur saker verkligen existerar. Vi kommer att lära oss om hur våra rädslor och våra begränsningar egentligen kommer från våra egna negativa tankar. Vi kommer att prova på praktiska meditationer som vi kan använda för att hantera svåra situationer och för att känna oss lugnare, nöjdare och lyckligare i vardagen. Med en djup känsla av frid kommer vi att inse vår stora potential, vår förmåga att uppnå alla de positiva förändringar vi längtar efter.

om läraren:

William har studerat och praktiserat buddhism i nästan 20 år. Som lärare är han tydlig och inspirerande och har en djup förståelse för buddhismen. Genom egen erfarenhet vet han hur man integrerar Buddhas uråldriga visdom med vårt moderna stressiga vardagsliv.

William har varit en hängiven volontär på Tara center i Stockholm ända sedan starten 2007 och vid sidan av sitt heltidsjobb är han administrativt ansvarig på centret. Han leder också meditationskurser på centret både för barn och vuxna.

pris

275 kr (vuxen) | 220 kr (student/pensionär) | eller ingår i centerkortet

I och med antagande till kurs, retreat eller seminarium blir du även medlem i föreningen.

Läs info om Dataskyddsförordningen här.