lördag 13 april 10:30-13:15

Vägen till sann frihet och lycka | meditationskurs i Malmö

För att hitta lyckan tror de flesta att man helt enkelt måste uppleva så mycket nöje som möjligt, på samma gång som man försöker undvika problem. Resultatet av denna ohämmade jakt på tillfällig lycka är missnöje, oro och förvirring. Långt ifrån att någonsin känna sann lycka och välmående, binder våra okontrollerade begär oss till ett otillfredsställt, komplicerat och meningslöst liv, där lidande så småningom kommer ifatt oss.

Buddha avslöjade en annan väg – vägen till djup inre ro. Nyckeln till denna väg är avsägelse – önskan om att bli helt fri från varje spår av lidande och missnöje. Genom att utveckla avsägelse öppnar vi porten till befrielse, eller nirvana, ett tillstånd av varaktig inre ro.

Kursen består av inspirerande föreläsningar och rogivande meditationer.

Alla är välkomna!

Adress: Yoga Kendra, Friisgatan 6c, Malmö

pris

250 kr (vuxen) | 200 kr (student/pensionär)

I och med antagande till kurs, retreat eller seminarium blir du även medlem i föreningen.

Läs info om Dataskyddsförordningen här.

om läraren:

Kelsang Jangdom har utövat buddhism och meditation sedan 2003 och blev ordinerad som buddhistmunk  2010.  Han kommer ursprungligen från England men han har under en lång tid arbetat för att stötta centren i Norden och sedan januari 2015 har han varit huvudlärare på Tara center i Stockholm.

Med glädje och lätthet förmedlar han från hjärtat de kraftfulla fördelarna av buddhismen i sina kloka och inspirerande undervisningar.