Lördag 15 september 10:30-16:30

Ett rent sinne ger en ren värld

– kraftfulla reningsövningar från den buddhistiska traditionen

Under den här speciella kursdagen, som Tara Kadampa Buddhistcenter erbjuder för första gången, kommer vi lära oss om reningsbuddhan Vajrasattvas kraftfulla reningsövningar. Kursen kommer innehålla förklaringar av karma, rening och mantrarecitation.

Vajrasattvas övning är en av de kraftfullaste övningarna som Buddha lärde ut för att rena sinnet. När vi renar vårt sinne kommer vi förstå hur vi också kan skapa en renare och renare värld. Genom att uppriktigt ägna oss åt den här övningen kan vi snabbt rena hinder och negativitet på vår andliga väg.

På så sätt kommer vår andliga väg att bli lätt och glädjerik allt eftersom vårt självförtroende växer, när vi märker att vi faktiskt kan rena all vår negativitet och uppnå full upplysning.

Lärare: Kelsang Jangdom

om läraren:

Kelsang Jangdom har utövat buddhism och meditation sedan 2003 och blev ordinerad som buddhistmunk  2010.  Han kommer ursprungligen från England men han har under en lång tid arbetat för att stötta centren i Norden och sedan januari 2015 har han varit huvudlärare på Tara center i Stockholm.

Med glädje och lätthet förmedlar han från hjärtat de kraftfulla fördelarna av buddhismen i sina kloka och inspirerande undervisningar.

pris:

395 kr (vuxen) | 316 kr (student/pensionär) | eller ingår i centerkortet

Anmäl dig här