fredag 18 januari | kl 19:00-20:15

Välj lycka – meditationskväll i Malmö

Kan man välja lycka? Enligt buddhismen är det fullt möjligt. Kom och lyssna på en föreläsning om lycka, som kan förändra ditt liv, med buddhistmunken Kelsang Jangdom. Detta speciella arrangemang bjuder också på en avslappnande, vägledd meditation.

Var och en av oss har förmågan att hitta fram till en bestående inre ro och lycka som inte är beroende av yttre omständigheter. Jangdom kommer att belysa hur vi kan frigöra oss från negativa känslor genom att tillämpa meditationer och metoder inom modern buddhism och därmed skapa glädje och lycka i vårt dagliga liv. Genom att ta dessa speciella metoder till vårt hjärta kan vi lära oss att välja lycka genom hela livet.

Alla är välkomna!

Lärare: Kelsang Jangdom

Pris:

GRATIS!

adress:

Garaget, Lönngatan 30, Malmö

om läraren:

Kelsang Jangdom har utövat buddhism och meditation sedan 2003 och blev ordinerad som buddhistmunk  2010.  Han kommer ursprungligen från England men han har under en lång tid arbetat för att stötta centren i Norden och sedan januari 2015 har han varit huvudlärare på Tara center i Stockholm.

Med glädje och lätthet förmedlar han från hjärtat de kraftfulla fördelarna av buddhismen i sina kloka och inspirerande undervisningar.