Hur du kan omvandla ditt liv | Storpocket = 110kr (frakt på 54kr tillkommer) = totalt 164kr

Hur du kan omvandla ditt liv | Mjukband = 110kr (frakt på 72kr tillkommer) = totalt 182kr

Den nya Åtta steg till lycka | Mjukband = 115kr (frakt på 72kr tillkommer) = totalt 187kr

  kr

  Hur du kan omvandla ditt liv

  Hur du kan omvandla ditt liv är en praktiskt handbok för det dagliga livet som visar hur vi kan utveckla och behålla en inre ro, hur vi kan minska och stoppa vår upplevelse av problem och hur vi kan framkalla positiva förändringar i vårt liv, som kommer att göra det möjligt att uppleva djup och varaktig lycka.

  Detta är en väsentligt reviderad version av en av vördnadsvärde Geshe Kelsangs mest populära och tillgängliga böcker.

  Citat från läsare:

  Vi jobbar så hårt hela livet och ändå misslyckas vi med att uppnå vår mest grundläggande önskan … att vara lyckliga och fria från lidande. Hur kommer det sig? Den här boken gav mig svar och lösningar.

  Marie, Frankrike

  Jag har fått så många aha-upplevelser när jag läst den här boken. Det känns som om Geshe Kelsang talar direkt till mig. Jag har den här boken med mig överallt för att försöka få en stunds läsning då och då.

  Sammy Casey, USA

  Genom att bara fundera över några få meningar i den här boken kan du omvandla ditt liv.

  John, Kanada

  Känns som en ny bok men ändå bekant som en gammal vän.

  Paul, Storbritannia

  Den här boken är perfekt… den är verkligen en bok som förändrar livet för alla som läser den. Den har många olika nivåer av mening och praktiska råd som gör det möjligt för oss att leva ett mer rofyllt liv

  Ben Gallagher, Storbrittanien

  Den här boken – så lättläst men ändå med så stark förmåga till enormt positiva förändringar i livet – den är en fantastisk gåva till världen.

  Tess Rigby, Storbrittanien

  Den nya Åtta steg till lycka

  I den här inspirerande boken får vi lära oss hur vi kan meditera på åtta vackra verser som ingår i en av buddhismens mest älskade texter, Åtta verser för att träna sinnet.

  Boken visar hur vi kan förvandla alla livets svårigheter till värdefulla andliga insikter, och hur vi kan utveckla allomfattande kärlek och medkänsla, källan till äkte lycka för oss själva och andra.

  Citat från författaren:

  ”Alla människor, både religiösa och icke-religiösa, söker efter lycka hela tiden och önskar sig evig frihet från problem och lidande. Vi kan uppnå dessa önskemål genom att förstå och utöva instruktionerna i den här boken.”

  Geshe Kelsang Gyatso